bereidingstijd 20 tal minuten
DEEG : 200 g bloem - 2 dl melk - 3 eieren - peper en zout -2 el maisolie
Smaakgever : 200 g erwtenpuree of spinaziepuree of wortelpuree of rode bietenpuree - citroen
Meng alle ingrediënten voor de pannenkoeken tot een egaal deeg.
Proef en breng op smaak met kruiden (koriander, bieslook, kervel naar keus) en wat citroendruppels.
fettakaas of cottage cheese of andere
Garnituur volgens het seizoen: veldsla, tomaat, komkommer, avocado enz.
Afwerking:
Bak de pannenkoek in een antikleeflaag en beleg met de feta kaas of andere.
Bak aan 1 kant tot ze droog zijn, reken 1 per persoon.
Beleg de pannenkoek naar keus. Eventueel in potjes alle groenten op tafel zetten zodat
iedereen zijn eigen keuze kan maken.
Smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten