1 paprika – 1 kleine courgette – 1 kleine ui – 1 teentje look – 3 tomaten -2 wortelen – olijfolie – groentebouillon
Saus: tomatensap 5 dl - groentebouillon
- Vis: scampi – lotte
- Snij alle groenten in brunoise (courgette niet schillen) paprika kan geschild worden.
- Pel de tomaat met een tomatenschiller en ontpit en snij in brunoise
- Stoof eerst de ui dan de wortelen en paprika als laatste courgetteLeg de goed gekruide vis erbij en wok verder eventueel in een andere pan.
- Breng na 10 tal minuten tomatensap erbij en een blokje groentebouillon
- Laat eventjes inkoken. Breng op het laatste de brunoise van tomaat erbij.
- - Dien op met rijst of pasta. Je kan het wat meer geven door op te dienen met puree van bloemkool. Kook de bloemkool en pureer fijn breng op smaak met geut light room en kruid.
Hallo mimi,
BeantwoordenVerwijderenIk ben alvast een fan, zal deze recepten zeker proberen.
Nog veel succes.