2 uien – 2 teentjes
look –2 cm versneden gember - 1 courgette
– 1 dl kippenbouillon – 2 dl kokosmelk – 1 koffielepel groene kerriepasta –
1/4 koriander – 1/4 kervel – 1 dubbele kippenfilet
- Versnipper ui en look
- Snij courgette in brunoise
- snij de kippenfilet in blokjes van 3 cm, kruid.
- Stoof ui en look glazig
- Voeg 1 koffielepel kerriepasta toe
- Blus kokosmelk, geleidelijk toevoegen en roeren, voeg kippenbouillon toe
- Voeg blokjes kip en courgette bij (kan ook met wortelen of champignons enz.;)
- Laat 10 tal minuten pocheren.
- Breng gehakte kervel en koriander toe
- Breng op smaak. pikanter ? of wat kippenbouillon toevoegen
- men kan ook een klein pepertje laten meekoken op zijn geheel en volgens smaak uithalen
- Dien op met rijst of pasta
Geen opmerkingen:
Een reactie posten