zondag 17 november 2013

Kip met kokos en groene kerrie pasta met courgette






2 uien – 2 teentjes look –2 cm versneden gember -  1 courgette – 1 dl kippenbouillon – 2 dl kokosmelk – 1 koffielepel groene kerriepasta – 1/4 koriander – 1/4 kervel – 1 dubbele kippenfilet



  • Versnipper ui en look
  • Snij courgette in brunoise 
  • snij de kippenfilet in blokjes van 3 cm, kruid.
  • Stoof ui en look glazig
  • Voeg 1 koffielepel kerriepasta toe
  • Blus kokosmelk, geleidelijk toevoegen en roeren, voeg  kippenbouillon toe
  • Voeg blokjes kip en courgette bij (kan ook met wortelen of champignons enz.;)
  • Laat 10 tal minuten pocheren.
  • Breng gehakte kervel en koriander toe 
  • Breng op smaak. pikanter ? of wat kippenbouillon toevoegen 
  • men kan ook een klein pepertje laten meekoken op zijn geheel en volgens smaak uithalen 
  • Dien op met rijst of pasta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten