|
bakken oesterzwammen
inkoken met culinaire room |
|
ricotta mengen met courgette en citroen |
|
cannelloni vullen met riocttamengeling |
|
ovenschotel bestrooien met kaas |
- 4 personen :
- 1 ui versnipperd - 400 g oesterzwammen -balsamicoazijn - culinaire room - p.z.
- 250 g ricotta - 1 courgette - 1 citroen - 100 g Parmezaanse kaas - peper en zout
- stoof de ui in een platte braadpan, breng er de brunoise van oesterzwammen bij, bak op een redelijk hoog vuur, blus met een geut balsamicoazijn en werk af met culinaire room, kruid, laat zachtjes inkoken een 5 tal minuten
- neem een gedroogde cannelloni
- meng de ricotta met de geraspte courgette en citroensap en parmezaanse kaas, kruid
- proef, breng op smaak
- neem een wegwerpspuitzak, vul de cannelloni
- neem een vuurvaste schotel beleg met een deel van de saus, leg daarop de gevulde cannelloni
- bedek opnieuw met de saus, bestrooi met kaas.
- plaats voor 30 minuten in de oven op 180°C
werktijd 30 minuten en baktijd 30 minuten een ideale avondmaal op voorhand klaar te maken
ook ideaal als groente en pasta bij kip en vis bereidingen
Wauw, als ik dit lees... krijg ik er al zin in!
BeantwoordenVerwijderen