Ingrediënten - voor 6 personen
100
g boter - 75 g suiker - 100 g havermout - 100g meuseli niet gesuikerd - 75 g bloem - 4 eetlepels culinaire room
400
g bosbessen - 2 eetlepels suiker - 2 eetlepels Maïzena
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Laat de boter smelten en meng er de suiker, havermout, meuseli en bloem en room door.
- Giet 3/4 van het beslag in een taartvorm duw aan met de hand ook de boorden van 18 cm diam hoogte 1 cm
- Meng de suiker en Maïzena en strooi dit mengsel uit op de bodem en strooi er de bosbessen op. variatie met ander seizoenfruit
- Bedek met de restjes van het beslag en bak de taart 20 minuten in de oven.
Eet de taart warm of koud met ijsroom of vanillesaus
lekker met bosvruchten thee
| bodem taart goed aanduwen ook randen |
| bodem met suiker en maizena en beleg met fruit |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten