zaterdag 15 mei 2021

Gevulde portobello champignons met restjes Vegetarisch

 


2 portobello's - 1 tomaat - 1 puntpaprika - 1 sjalot - 1 teentje look - 1 takje broccoli -  restje spaghetti of rijst 

verwerk enkele restjes van groenten. 


  • Bak de portobello's in maisolie of andere olie en kruid goed af met peper en zout bak lichtjes bruin. 
  • Stoof de sjalot en look  fijnversnipperd in wat olie, met de groentenresten. 
  • Breng de versneden spaghetti bij de groenten en meng en kruid. Kan met verse groene kruiden fijn gesneden of gedroogde zoals bieslook - peterselie - kervel - tijm - rozemarijn.
  • Vul de champignons met de mengeling, bestrooi met paneermeel of kaas.
  • Warm de oven op 180 °C en laat goed warmen. 10 à 15 minuten. 

Gebruik je fantasie voor de vulling, bv tonijn of ham restjes enzovoort.....



Geen opmerkingen:

Een reactie posten