zondag 23 juni 2013

Koolrabi met gerookte eendenborst, toefje van geitenkaas en radijs stukjes


1 koolrabi - 150 g gerookte eendenborst - 3 radijsjes- peper en zout.
vinaigrette :  1 soeplepel chardonnay azijn - 1 soeplepel druivenpitolie - mespunt zout - peper - 1 koffielepel suiker 
geitenkaas : soort zacht en smeuïg

  • schil de koolrabi, snij in brunoise van 1/2 cm - snij ook wat radijsjes fijn - marineer met de vinaigrette 30 tal minuten 
  • (kan ook met komkommer of wortel )
  • snij de gerookte eendenborst in dobbelstenen of in lange repen
  • maak de geitenkaas smeuïg door er wat in te roeren, breng in een wegwerpspuitzaak
  • vul een glaasje met allen ingrediënten, garneer met bieslook of kervel 
  • kan als slaatje bij de BBQ of als Hapje opgediend worden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten