175 g
patiseriebloem - 50g cacaopoeder - 1.5
theelepel natriumbicarbonaat
½ theelepel bakpoeder
- ¼ theelepel zout
125 g roomboter - 200
g suiker - 1 ei
125 ml karnemelk (of
melk met een druppeltje azijn) - 1 theelepel vanille extract
- Klop
de boter zacht met de suiker met de keukenrobot,’ k’ vorm haak gebruiken
- Breng
ei erbij en klop verder
- Karnemelk
en vanille- extract toevoegen
- Bloem
met cacao en andere ingrediënten gezeefd toevoegen en zorg voor een smeerbaar
deeg
- Plaats
in de koelkast voor een 30 tal minuten, het deeg moet opstijven
- Neem
met een lepel porties uit en breng ze in vormpjes
- Bak
in een voorverwarmde oven op 180°C een 10 tal minuten.
Marshmallowvulling :
3 eiwitten – 130 g
suiker – 2 eetlepels rietsuiker of siroop van munt of frambozen
- Eiwitten
met suiker en vloeibare suiker en vanille-extract in een grote nette kom
brengen, met de keukenrobotkloppers stevig opkloppen een 10 tal minuten
Werk af met
de vulling tussen 2 woophies te brengen en garneer naar keus
Met korreltjes
in kleur of chocoladeschilfers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten