4 personen
2 roodbaars gefileerd of andere vis volgens aanbod – olijfolie – salie- 200 g gemixte zongedroogde tomaten - 50 g geraspte parmezaan
4 wortelen – 1 courgette – sjalot - estragon
4 zoete aardappelen – boter
- Schil en kook de zoete aardappel.
- Mix fijn en breng op smaak met peper en zout en klontje boter met wat kookvocht.
- Mix de zongedroogde tomaten en meng met de parmezaanse kaas
- Leg de gefileerde vis in een ingevette vuurvaste schotel en kruid
- Leg er salie blaadjes op en zet voor 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
- Snij de wortelen in lamellen en de courgette in grove julienne, stoof aan in de olijfolie, kruid met peper en zout en een koffielepel versnipperde estragon
- Dien op verdeel de groenten op het bord, leg toefjes puree van zoete aardappelen en puree van zongedroogde tomaten. Leg de vis op de groenten
Ook lekker met kip.
roodbaarsfilet met salie |
puree zongedroogde tomaat/kaas |
puree zoete aardappel |
courgette/wortel/estragon |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten