kruidenkorst : 1 bosje basilicum - 1 teentje look - 1 soeplepel notepasta - olijfolie -30 g
parmezaaansekaas
bloemkool - culinaire room - anjsovispasta - light room of culinaire room
pompoenpuree : ui -500 g pompoen - boter
quiona : 1/2 tas op 1 tas water - groentenbouillon pasta
beukenzwammen en boschampignons
- Mix de kruidenkorst in de blender (Thermomix) tot een vaste pasta
- breng de vis in porties, kruid en bedek met de korst, plaats in een ingevette vuurvaste schotel
- bloemkool gaar koken, mixen met anjsovispasta tot een puree werk af met room en p.
- hou enkele bloempjes over als garnituur of broccoli gebruiken
- pompoen gaar koken, mixen met anjsovis pasta tot een puree werk af met boter en zout
- bak de schoongemaakte bospaddestoelen goed gekruid met peper en zout in de boter zoals een biefstuk op een hoog vuur.
- kook de quiona in de groentenbouillon 10 à 15 minuten (springt open)
- Bak de vis in de oven met een weinig olijfolie een 15 tal minuten op 180°C
- maak een mooie bord garnituur
- scheermessen worden er ook gebruikt : bak ze in de pan tot ze zich openen, haal het darmkanaal eruit en en snij in 3 tal stukken, leg opnieuw in de schelp
- snij een courgette en tomaat en teentje look in brunoise, leg bovenop de messen een druppeltje olie en mee in de oven met de vis 10 tal minuten.
beukenzwam/pied de mouton |
messen eventjes bakken |
vis met kruidenkorst |
messen met tomaat en courgette |
bloemkool met de Thermomix gepureerd |
gebakken bospaddenstoelen |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten