vrijdag 15 februari 2013

Aubergine courgette ricotta parmesan tomaat en pasta











Tomatensaus : 1 ui - 1 teentje look - 1 wortel - tomatencoulis 1/2 liter- kippenbouillon 1/4 l
ricotta 250 g - 150 g gemalen parmesan
courgette - aubergine

- snij een ui en look in brunoise, stoof in een geutje olijfolie, voeg kippenbouillon en tomatencoulis en een versneden wortel toe, laat gaar koken
- meng Parmesan gemalen onder de ricotta, peper en zout toevoegen
-snij een aubergine in plakken van 1/2 cm bak in een platte pan met olijfolie gaar.

- leg de aubergine in een vuurvaste schotel, beleg met een plak courgette van 1/2 cm dikte, beleg met ricotta kaas een goeie 3 cm dikke laag, overgiet met de gekruide tomatensaus
- bak in een voorverwarmde oven 20 tal minuten
- dien op met pasta


Vegetarisch gerecht, ook lekker met kip of vis


Geen opmerkingen:

Een reactie posten