voor 24 stuks
50 g pure chocolade – 150 g zachte boter – 1 ei – 1
eigeel – 300 g bloem – 2 tl bakpoeder – 3 tl cacaopoeder – 275 g zure room
-125 g suiker – 3 druppels vanille essence
Afwerking : 100 g mascarpone – 100 g room – 1 el
suiker – 1 el cacaopoeder
- Meng de bloem, cacaopoeder en bakpoeder.
- Voeg het ei en eigeel, de suiker, vanille, boter en zure room toe.
- Smelt de chocolade en roer door het deeg.
- Zet papieren bakvormpjes in de muffinbakblik of andere vormen.
- Verdeel het deeg erover en bak ca. 15 à 20 min. in de oven op 180°C.
- Eventueel garnituur, is nu niet gebruikt
- Roer de suiker en de mascarpone tot een glad mengsel, roer hieronder de opgeklopte room. Vul een spuitzak met het mengsel.
- Werk de cakes af met het mascarponemengsel en bestrooi met cacaopoeder.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten