- Kruid de kipfilets met currypoeder en paprikapoeder peper en zout
- Bak in margarine goudbruin, keer om en zet een deksel op de pan
- Blus na 15à 20 minuten met balsamicoazijn en een lepel notenpasta (bokaal) of gemalen noten zoals hazelnoten en amandelnoten en okkernoten.
- Laat de saus inkoken en verwerk met kalfsfond pasta aangelengd met water laat opnieuw inkoken
- Kook de wortelen snij in rondellen en warm op in de boter.
- Kook de boontjes met bicarbonaat om de groene kleur te behouden en kook ook zonder deksel,
- Giet af en verfris onder koud water op het kookproces te stoppen, stoof een ui en breng de boontjes erbij.
- Kook nieuwe aardappelen met de schil, halveer en dien op
- Dresseer het bord en werk af met versnipperd bieslook
nieuwe aardappelen met de schil koken |
boontjes koken zonder deksel |
gekruide kip langzaam bakken |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten