maandag 29 december 2014

Hapje met rivierkreeft of gerookte zalm quinoa en knolseldermayonaise

Gerookte zalm met mosterd met dille (Ikea) en quinoa met pompoenpuree en pompoenrolletje






Quinoa: kook de Quinoa met 2 maal hoeveelheid groentebouillon en citroen, giet af en droog wat verder op het vuur. Kruid indien nodig bij.

Mayonaise mengen met zelfde hoeveelheid knolselderpuree of wortelpuree of andere
breng op smaak met citroen, breng in een spuitzak

Pompoen of wortel marineren in een soeplepel Sushi azijn (rijstazijn) peper en zout toevoegen.

De groenten kunnen gepureerd worden in een Thermomix, heel fijn en op smaak brengen met peper zout en enkele druppels citroen (dit combineert goed met de vis) in een spuitzak brengen en bij het gerecht spuiten;


Dresseer op een bord, zolas op foto, garneer met dille
kan allemaal op voorhand klaar gemaakt worden, afgedekt koel bewaren
het laatste moment dresseren.
Wegwerpspuitzakken zijn heel handig en kunnen nu al overal gekocht worden in kleinere hoeveelheden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten