zaterdag 22 februari 2014

Spits kool met mosselen en tongfilets



1 spitskool - 1 dl groentebouillon - 1 dl witte wijn - 500 g mosselen - 2 tongen gefileerd 
200 gkerstomaatjes  - platte peterselie - 2 dl room
 - 150 g verse pasta (200 g bloem - 2 eieren - zout - olijfolie )

  • versnij de spitskool in twee en daarna in reepjes, kook beetgaar in groente bouillon, blus met witte wijn, overgiet met de room,
  • Gaar de pasta 2 tal minuten in warm water, giet af, meng onder de witte kool  
  • leg de mosselen erop en de gefileerde tongfilets, plaats een deksel 
  • laat 5 minuten garen.
  • proef breng op smaak, voeg platte peterselie toe. 
  • dien op in een diep bord 
 tijd : 15 tal minuten (zonder de tijd van de pasta zelf te maken)
dit was mijn avondgerecht, reclame van tong, voorraad spitskool in frigo en eens uitproberen
om verse pasta te maken met een nieuwe kitchen aid stuk om pasta te maken, één en al geslaagd.

1 opmerking:

  1. Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to

    our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to

    your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any timeJ.

    If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://

    www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.

    BeantwoordenVerwijderen